Op vakantie met

Steven

  • 🎂 Leeftijd 35
  • Beroep Komisch goochelaar
  • 🤣 Houdt van Grappen en genieten

Hallo!

Steven (7)
Ik ben Steven Kazàn en ik ben goochelaar. Wist je dat iedereen dat kan leren? Op deze pagina leg ik daarom een toffe truc uit. Dan kun je hem deze hele zomervakantie oefenen. Veel plezier!

STEVEN, HOE WAS JE VROEGER ALS KIND?

"Papa" Hans Kazàn leert zijn kinderen een mooie goocheltruc. Steven zit rechts van hem.

Best wel normaal. Ik ging vaak naar het schoolplein om te knikkeren, tenniste veel en was vaak buiten.

Hoewel mijn vader een beroemde goochelaar was, heb ik een gewone jeugd gehad. Hoewel, elke keer als ik jarig was kreeg ik een mooie goochelshow!

Toen ik 11 was, zijn we naar Spanje verhuisd. We gingen er al vaak naar toe op vakantie, dus waarom zouden we er niet gaan wonen? Dat was een mooie tijd. Ik kon nog meer buiten spelen!

quiz

De meester vraagt aan kleine Steven: “Noem eens 4 beesten uit Afrika.” Hij denkt even na en antwoordt: “Uuh, 3 apen en een leeuw!"

Wat vond je vroeger van school?

Ik was gek op geschiedenis. We hadden een meester die heel mooi kon vertellen over de oude Romeinen of andere dingen over vroeger. Heel erg spannend!

Ik had vroeger ook een idool: Michael Jackson. Ik heb zijn muziek helemaal grijsgedraaid. En wat kon hij dansen! Ik luister nu veel naar filmmuziek.

woordzoeker

Kleine Steven gooit een pot inkt in de vissenkom. Zijn moeder is verbaasd. “Waarom doe je dat?”, vraagt ze. Antwoordt Steven: “Ik wil een inktvis!”

zoekplaat

zelftest

Ten slotte: de uitleg van de truc met het peperpotje

"Jij kan dit ook!"

HONK is mogelijk gemaakt door