Op vakantie met …

Victor

  • 🎈 Leeftijd 34
  • πŸŽͺ Beroep Illusionist
  • πŸš— Houdt van ItaliΓ« en Aziatisch eten

Hoi!

Victor (13)
Ik ben Victor Mids, illusionist en presentator van 'Mindf*ck'. In mijn tv-programma heb ik al met veel bekende en onbekende mensen goocheltrucs uitgehaald. Wil jij weten hoe ik ben begonnen en hoe ook jij een goochelaar kan worden? Scroll dan snel verder op mijn HONK pagina!

Abracadabra!

Je bent illusionist. Wat is daar leuk aan?

Mark Rutte wordt gek in Mindf*ck!

Het leukste vind ik de verwondering die mijn trucs oproepen bij mensen in ‘Mindf*ck’ πŸ˜‰. “Huh, hoe heeft hij dat gedaan?” πŸ˜΅β€πŸ’« Dankzij internet kun je alles opzoeken om te weten hoe het werkt. Bij een goocheltruc niet: je ziet iets wat letterlijk niet kan πŸ‘“.

Op mijn vierde kreeg ik een goocheldoos en als tiener trad ik al op op kinderfeestjes 🎈🎈. Nee, geen krantenwijk voor mij! Afleiding is belangrijk bij goochelen. Hoe het brein 🧠 bij mensen werkt, blijf ik interessant vinden!

De gast in ‘Mindf*ck’ die me het meest is bijgebleven? Onze premier, Mark Rutte πŸ§‘β€πŸ’Ό! Erg sportief dat hij wilde meedoen en zijn reactie was goud waard πŸ’°!

Zoekplaat

Jantje is verdwaald in een oerwoud. Opeens staat hij oog in oog met een tijger. Schreeuwend en doodsbang holt hij weg. Als hij achterom kijkt, ziet Jantje dat de tijger nog steeds achter hem aan rent.
Na 3 uur vluchten valt Jantje doodmoe op de grond. "Nu ben ik er geweest!", denkt hij.
De tijger komt grommend op hem af.
Dan tilt hij zijn poot op, legt hem op Jantjes schouder en zegt: 'TIKKIE, JIJ BENT HEM!'

Jonge Victor

Hoe was je vroeger als kind?

Ik was erg bezig met mijn eigen wereld verzinnen 🌍. Ik knutselde veel en was toch al erg bezig met goochelen. Maar ik speelde ook gitaar 🎸 en was vaak op de tennisbaan te vinden🎾.

Of we huisdieren hadden? Ja, Bram de hond 🐢 en Tommy de cavia. Toen Tommy overleed was ik echt heel verdrietig, maar misschien neem ik ooit weer een huisdier. Mijn vriendin wil graag een kat 🐱, dus… wie weet?

Quiz

Jantje werkt als goochelaar op een cruiseschip. Helaas is er altijd een papegaai in de buurt die al zijn trucs verklapt.
"Lorre, de kaart zit in zijn broekzak!" klinkt het dan, of: "Lorre, de koffer heeft een dubbele bodem!".

Op een dag zinkt het schip. De goochelaar en de papegaai springen op tijd van boord en drijven samen op een stuk hout in de oceaan. De papegaai is opvallend stil. Normaal praat hij honderduit.

Na een urenlange stilte zegt de papegaai opeens: "OkΓ© Jantje, ik geef het op. Waar heb je het schip gelaten?"

Lichtspel

Hoelang kun jij de kleuren onthouden?
Volg de kleuren in het spel, maar let op: het wordt steeds moeilijker!

Lekker, vakantie!

Hoe zit het met je vakantiegevoel, Victor?

Vroeger gingen we altijd naar het Gardameer in Italië. We kregen elke avond een ijsje 🍦🍧 en gingen met peddelbootjes het water op. Soms huurde mijn vader een speedboot 🚀. Dat was kicken!

Ik heb best wel veel gereisd, maar ik vind Japan fantastisch 🎎! Ze zijn daar gek op alles wat met speelgoed en gadgets te maken heeft. Ik heb me scheel gekocht aan ‘Tenyo’, dat is een soort goochel-speelgoed πŸ›Έ.

Ik weet nog dat we πŸ‘¨β€πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ een keer naar een vakantiepark in Duitsland gingen en ik daar helemaal geen zin in had. Maar het werd een topweek! Ik heb nog Michael Jackson nagedaan op het podium πŸ‘¦. Een goede les: uiteindelijk valt alles toch mee πŸ‘!

Zoekplaat

Jantje moet boodschappen doen voor zijn moeder. Op de deur van de dorpswinkel is een bord waarop staat: "Pas op voor de hond!"
Maar eenmaal binnen ziet Jantje alleen een stokoude hond op de grond liggen die in diepe slaap is.
"Huh, is dit de hond waar de mensen voor moeten oppassen?" vraagt Jantje aan de winkelier.
De man knikt.
"Maar hij ziet er niet gevaarlijk uit. Waarom dan die waarschuwing?"
"Omdat de klanten telkens over hem struikelden!"

Woordzoeker

Dat was het weer!

Victor heeft hij nog wat tips voor je!

"Jij kan ook goochelen!"

Poll

VakantieHONK is mogelijk gemaakt door