Op vakantie met …

Stefania

Zangeres en actrice

  • 🎁 Leeftijd 18 jaar
  • πŸ‘  Beroep Zangeres
  • πŸ€Έβ€β™€οΈ Houdt van bergbeklimmen

Hallo!

Stefania (7)
Ik ben Stefania! Ik heb vroeger meegedaan aan 'The Voice Kids', 'Kinderen voor Kinderen' en het 'Junior Songfestival'. Maar jullie kennen me waarschijnlijk het best van het laatste 'Eurovisie Songfestival', toen ik voor Griekenland meedeed. Op mijn HONK pagina zal ik het ook veel over dat land hebben, want mijn familie komt daar vandaan. Veel plezier!

Doodeng!

Hoe was het om tijdens het 'Eurovisie Songfestival' voor 200 miljoen mensen te zingen?

"Let's dance!"

Doodeng πŸ€ͺ! Bij de repetities waren alleen journalisten aanwezig, maar bij de finales zat de hele zaal vol! Gelukkig had ik een heel team achter me. Bij ‘The Voice Kids’ moest ik het als 9-jarige helemaal alleen doen 🎀.

Toen ik klein was, wilde ik prinses worden πŸ‘Έ. Maar al gauw werd dat zangeres. Ik heb wel iets typisch vrouwelijks aan het ‘Songfestival’ overgehouden: hoge hakken πŸ‘ πŸ‘ . Ik vond het eerst niet zo leuk om die te moeten dragen, maar nu vind ik ze net zo lekker lopen als sneakers πŸ‘ŸπŸ‘Ÿ!

Zoekplaat

Waarom gaat het WK verstoppertje dit jaar niet door?
Omdat ze de winnaar van vorig jaar nog niet hebben gevonden!

Griekenland

Waarom gingen jullie vroeger vaak naar Griekenland?

Stefania met haar vader in Griekenland

Ik ben zelf Grieks, dus de band is heel sterk. Ik heb er veel familie wonen en het is daar lekker chill. De natuur is prachtig 🌳🌲, de taal is mooi en het eten is lekker. Vooral de Trahana soep van mijn oma 🍽!

Ik ben best een avontuurlijk vakantietype. Ik vind het leuk om bergen te beklimmen met mijn vader β›°β›°. Niet van die hele hoge, maar aan het Griekse strand heb je vaak ook mooie bergen. Mijn moeder ligt dan onder een parasol een boek te lezen πŸ“”πŸ˜†.

Ik was laatst na een lange tijd weer eens in Amsterdam ❌❌❌. Wow, wat is dat veranderd. Ik voelde me net een toerist!

Quiz

Woordzoeker

Lekker veel reizen

Je bent laatst in Dubai in het Midden-Oosten geweest. Hoe was dat?

Dat is een hele rijke stad! Ik ging daar een winkelcentrum in en dat was groot πŸ›! Het was er ook zo warm dat het water in het zwembad gewoon heet was in plaats van lekker koel πŸŠβ€β™€οΈ. Jammer dat je niets kunt lezen, want alles staat in het Arabisch.

Als ik de loterij win, ga ik meteen een wereldreis maken 🌎. Naar Spanje om voetbalwedstrijden te kijken en daarna naar Amerika… Of lekker naar AustraliΓ« 🦘om daar bergen te beklimmen, ook al heb je daar grote spinnen en enge beesten πŸ•·!

Zelftest

Waarom zijn katten altijd zo snel en lenig?
Omdat ze op 'katletiek' hebben gezeten!

En tot slot...

Heeft Stefania nog een tip voor jou? Jawel, mocht je nog in Griekenland zijn...

Ga snorkelen!

Poll

VakantieHONK is mogelijk gemaakt door