Op vakantie met …

Kaj

  • 🎈 Leeftijd 25
  • 🎤 Beroep Zanger en presentator
  • 🤿 Houdt van Snowboarden en Curaçao

Hallo!

Kaj (12)
Ik ben Kaj van der Voort en ik zing en presenteer. Als kind speelde ik in de musical 'Ciske de Rat' en ik heb een lange tijd in de boyband 'B-Brave' gezongen. Dat was erg tof! Ben je benieuwd naar mijn vakantieverhalen en wil je weten wie mijn idool is, kijk dan snel verder. Welkom op mijn HONK pagina!

JONGE KAJ

Hoe was je vroeger als kind?

Ik was iemand met heel veel fantasie en dromen 😴! Op mijn tiende had ik al auditie gedaan voor musicals als ‘Belle en het Beest’ en ‘Tarzan’ 🙉. Uiteindelijk kreeg ik wel de rol van ‘Ciske de Rat’ 🐀.

Nu ben ik zanger en presentator! Het leukste vind ik het om met een microfoon 🎤 voor mensen te staan en ze blij te maken met je muziek 🎵🎵. Ik hoop dat we ook snel weer mogen optreden. Nu kan dat niet door corona 😭.

Lichtspel

Hoelang kun jij de kleuren onthouden?
Volg de kleuren in het spel, maar let op: het wordt steeds moeilijker!
Loopt een hele deftige dame een kledingwinkel binnen. Ze gaat naar de verkoper en vraagt: "Meneer, mag ik die jurk in de etalage passen?"
Antwoordt de verkoper: "Natuurlijk, mevrouw. Maar is het niet handiger als u daarvoor een pashokje gebruikt?"

DE GROTE VAKANTIE

Kaj, waar ging je vroeger naartoe?

België, Turkije… erg gezellig! Op mijn 12e maakte ik mijn eerste grote reis ✈. Dat was naar New York 🗽! Helemaal te gek. De stad was zo groot, de gebouwen zo hoog 🏨🏢🏥 en overal gebeurde wel wat. Ik wil zeker een keer terug!

Mijn lievelingsvak was geschiedenis. Ik was vooral geïnteresseerd in het begin van het leven en het hele heelal: de Oerknal ⚡🪐🌟. Dat gebeurde meer dan 13 miljard (13.000.000.000) jaar geleden!

Woordzoeker

Quiz

LET'S GO!

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Dat wordt sowieso een wereldreis. Hawaii, Canada, Australië… 🦘en dan zoveel mogelijk met de auto reizen 🚗 . Of weer naar Curaçao, mijn favoriete vakantieland.

Maar ik ben happy in Amsterdam ❌❌❌, hoor. Ik ben onlangs van Beverwijk naar de hoofdstad verhuisd en hier heb je alles. Je kunt lekker uitgaan 🕺💃, er zijn leuke winkels en hier gebeurt het gewoon!

Over één van mijn mooiste vakantieherinneringen heb ik een dubbel gevoel. Ik heb ooit met dolfijnen 🐬🐬 mogen zwemmen en dat was fantastisch. Wat een prachtige dieren!

Maar later hoorde ik dat dolfijnen in gevangenschap leven om toeristen te vermaken 😲. Het liefst willen ze gewoon in het wild leven 🤽. Zwemmen met dolfijnen, dat zal ik nooit meer doen!

Zoekplaat

Jantje loopt met zijn vader in de haven.
"Kijk, pappa: een boot!", zegt Jantje.
Zijn vader lacht. "Dat is geen boot, Jantje, maar een hoovercraft."
"Oh. Hoe spel je hoeverkraft eigenlijk?"
"H.O...", begint zijn vader. "Oh nee, je hebt gelijk: het is gewoon een boot!"

Dat was het weer!

Vond je het een beetje leuk? Kaj heeft het laatste woord...

Tot ziens!

Poll

VakantieHONK is mogelijk gemaakt door